Mai Linda + Asgeir I Hagebryllup i Østfold

En junilørdag, en sånn junidag akkurat sånn du lengter til midtvinteres når sommeren synes fjern, giftet Mai Linda og Asgeir seg hjemme i hagen på gården hvor Asgeir har vokst opp. Hagen var full av tilstedeværende venner og familie i det som vi før tok forgitt, men som vi nå må ta et aktivt valg til; en unplugged vielse. Med hendene i fanget, mange av dem med lommetørkler innen kort rekkevidde, var gjestene akkurat der, akkurat da. Det var så høytidelig stille at en kunne høre en flue surre forbi. Hjertene var koblet på, verden forøvrig var koblet av. Vielsen ble ledet av Kjell Morten fra Unitarforbundet og var en reise gjennom alvor, humor og store mengder kjærlighet.

Bildene tok vi et lite steinkast unna gården. I gresset ruslet en marihøne, i lufta surret insekter, sola varmet og hundekjeksen danset forsiktig i det lille som var av vind.

Jeg fulgte Mai Linda og Asgeir frem til middagen denne dagen. I bilen på vei hjem var jeg fylt av en inderlig god følelse; magi finnes overalt. Det handler ikke om spektakulære locations, stæsj og staffasje. Det handler om mennesker. Om relasjoner. Om den relasjonen som er ment å vare livet ut. Bryllupet er en vakker markering, en vakker start. Men det er dagen etter reisen for alvor begynner.

Alt det beste i hele verden til dere, Mai Linda og Asgeir -og takk for at jeg fikk være der med kameraet mitt.